×

Wat is de herkomst van Lost and Found pop-up store?

Begin 2014 sloegen Angelique den Boer en de gemeentepolitiek de handen ineen om een leegstaand pand aan (notabene!) de Coolsingel te betrekken. Het gezamenlijke belang was om leegstand tegen te gaan en duurzame en maatschappelijk verantwoorde ondernemers (met dito producten) en kunstenaars de ruimte te bieden onder de noemer ‘Mooierdam’. Dat is gelukt en het is wel zo succesvol dat er nu – ruim na de gemeenteverkiezingen – een doorstart is onder de noemer ‘Lost and Found pop-up store’.

Nu kunnen nog meer ondernemers gebruikmaken van deze inspirerende plek op een A-locatie, waar samenwerkingen en verbindingen tussen kunst, commercie en creatief ondernemerschap ontstaan in hartje Rotterdam.

> ben je ondernemer? meld je dan hier aan om te participeren

> ben je klant? Kom dan vooral snel nog eens langs!

Bekijk onze Facebook pagina voor de meest actuele evenementen en ook om te zien welke nieuwe ondernemers (en producten!) er zijn toegevoegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Studio Lost & Found. All rights reserved.