×

Boost!

Boost! is leren van en met elkaar

In september start het intervisietraject Boost!. In vijf bijeenkomsten van ieder twee uur bespreken ondernemers uit de creatieve industrie werksituaties waar ze tegenaan lopen. Men geeft elkaar tips en wisselt ervaringen uit. Dit helpt de ondernemers bij het oplossen van hun vraagstuk. Er is plek voor 8 personen. Mariëtte van Vliet zorgt ervoor dat de intervisiebijeenkomsten in goede banen worden geleid. Boost! vindt plaats in het aanschuiflokaal, Coolsingel 71 te Rotterdam. De deelnemers bepalen na afloop zelf wat ze willen betalen voor Boost!. Interesse? Meld je aan door een e-mail te sturen aan delocatedart@hotmail.com.

In gesprek met vakgenoten

Je herkent het vast wel. Je krijgt te maken met een werksituatie en je weet niet goed hoe je daarmee het beste om kan gaan. Je zou op dat moment graag handvatten van andere ondernemers willen hebben. Hoe pakken zij zo’n vraagstuk aan? Welke tips hebben zij voor mij? Je kan natuurlijk gaan googelen en daar de oplossing vinden. Maar het is toch veel leuker om in gesprek te gaan met je vakgenoten?

Verschillende thema’s

Daarom start in september het intervisietraject Boost!. In een groep van 6 à 8 deelnemers bespreek je op gestructureerde wijze en onder begeleiding van een coach elkaars werksituaties. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een vraagstuk in te brengen. De gespreksthema’s kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op jezelf of je product/dienst verkopen, voldoende inkomsten genereren en auteursrecht.

Meer inzicht, tips en een groter netwerk

Aan het einde van het intervisietraject heb je meer inzicht in jouw vraagstuk. Je hebt tips gekregen, die jou verder kunnen helpen. Daarnaast weet je waar andere ondernemers tegenaan lopen en hoe jij kan handelen

Praktische info

  • Duur: er vinden vijf intervisiebijeenkomsten plaats. Een bijeenkomst duurt doorgaans twee uur.
  • Data: de intervisiebijeenkomsten zijn op donderdag 4/9, 18/9, 2/10, 16/10 en 13/11. Iedere bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
  • Locatie: het aanschuiflokaal, Coolsingel 71 te Rotterdam.
  • Kosten: jij bepaalt (aan het einde van het intervisietraject) zelf wat je wilt betalen voor Boost!
  • Docent: Mariëtte van Vliet (1979) werkt ruim 12 jaar als coach in het hoger onderwijs. Zij begeleidt op diverse vlakken studenten van cluster Recht. Daarnaast coördineert zij projecten. Door haar studies Culturele en Maatschap-pelijke Vorming en Kunst- en Cultuurmanagement heeft zij praktijkervaring opgedaan in de culturele sector. In Boost! komen haar beide passies samen. In 2013 heeft Mariëtte haar bedrijf Delocated Art opgericht.
  • Aanmelden: stuur een e-mail naar delocatedart@hotmail.com. Je kan ook bellen. Mariëtte van Vliet is te bereiken op 06 44 39 27 34.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Studio Lost & Found. All rights reserved.